STAR ÇELİK PROFESYONEL DELİKLİ TAKIM ASMA PANOLARI VE AKSESUARLARI

STAR ÇELİK PROFESYONEL DELİKLİ TAKIM ASMA PANOLARI VE AKSESUARLARI
  • 25.06.2021

STAR ÇELİK PROFESYONEL DELİKLİ TAKIM ASMA PANOLARI VE AKSESUARLARI

Star Çelik üretiminde yer alan, Star Çelik delikli takım asma panosu, fikirleriniz doğrultusunda aletlerinizin,  küçük parçaların ve çalışma malzemelerinin yerden tasarruf etmesini ve net bir şekilde asılarak depolanmasını sağlar. Alet asma panosunun kancalar gibi uygun aksesuarlarla farklı tasarım ve boyutlarda kullanırken, endüstriyel alanda, atölyelerde ve hobi alanlarında esnek ve çok yönlü çözümler sunar. Profesyonel delikli alet asma panosu ile her zaman ihtiyacınız olan düzenli alana kavuşursunuz ve bu alanı istediğiniz zaman revize edip tekrar tekrar düzenleyebilirsiniz.

Star Çelik delikli alet asma panosu sağlam metalden üretilen montaj takviyeleri ile duvarlarınıza kolayca montajlanır. Panolarımız ölçüsüne göre gerekli montaj ekipmanı ile satışa sunulmaktadır.

Online mağazamızdaki Profesyonel delikli takım asma panolarımızı çeşitli boyutlarda satın alabilir ve birbiriyle kombinleye bilirsiniz.

STAR ÇELİK’İN DELİKLİ ALET ASMA PANOLARI, ALETLERİNİZİN NET BİR ŞEKİLDE DÜZENLENMESİ İÇİN İDEALDİR. ARAÇLARA VE MALZEMELERE HIZLI ERİŞİM SAĞLAR…

STAR ÇELİK PROFESYÖNEL ALET ASMA PANOLARININ TAMAMLAYICI UNSURLARI ALET ASMA KANCALARI VE AKSESUARLARI

İster Star Çelik delikli takım asma panosunu belirli bir ölçüde satın alın veya çeşitli ölçülerdeki Star Çelik takım asma panolarıyla geniş bir alan oluşturun bu size her hâlükârda aletlerinizi ayrı ayrı tasnif etmek için ideal bir fırsat sunar. Aletlerinizi ve malzemelerinizi Star Çelik Profosyönel alet asma panosunun üzerinde düzenlemedeki en büyük unsur alet asma kancaları ve aksesuarlarıdır.

Profesyönel alet asma kancaları delikli takım asma panoları üzerine kolayca takılır. Plastik kilitleri ile çıkma riski ortadan kalkar bu sayede delikli takım asma panosu üzerinde aletlerinizi asarak düzenlerken bu işlemi istediğiniz zamanda kolaylıkla tekrarlamanıza imkân tanır…

Star Çelik kıskaçları, saklama kutuları, avadanlıklar veya çeşitli alet tutucuları da takılabilir. Bu esnek seçeneklerle, Star Çelik delikli takım asma panosu sisteminizi tamamen ihtiyaçlarınıza göre uyarlama seçeneğine sahip olursunuz.

 

 

 

 

STAR ÇELİK 27 ÇEŞİT KANCA VE AKSESUARLAR İLE ALET ASMA PANOLARINI  TAMAMLAYAN  DOĞRU ÇÖZÜMLERİ ÜRETİR….

Star Çelik.com’dan  Alet asma pano çeşitlerine ve aksesuarlarını, düşük fiyatlar ile satın alın!!

STAR ÇELİK delikli takım asma panoları sağlam metal yapısı ile güvenilir kullanım sunar. İşyerinde, atölyenizde, fabrikanızda veya evinizde aletlerinizi veya diğer malzemeleriniz için düzen, hızlı erişim ve araçların net bir şekilde düzenlenmesi, verimli ve ekonomik çalışmak için çok önemlidir.

Türkiye’nin en büyük fabrika ekipmanları tedarikçisi Starcelik.com mağazasından kampanyalarımıza takip edin özel fiyatlarımızı görün ve STAR ÇELİK üretimi olan, Alet dolapları, Çalışma tezgâhlarını, Endüstriyel iş ve malzeme dolaplarını satın alın!

Popular Bloglar:

STAR ÇELİK PROFESYONEL DELİKLİ TAKIM ASMA PANOLARI VE AKSESUARLARI

Ürünlerimizi online mağazamızda gezin

Online Alışveriş